Beschermings-bewind

Als hulpmiddel bij schulden.

Bewindvoering
met schulden

Bewindvoering
algemeen

Mentorschap

Curatele

STOP DE NEERWAARTSE SPIRAAL

slapeloosheid, prikkelbaar, een somber gevoel, problemen op het werk, rekeningen stapelen zich op, bang om post te openen, schaamte… Herkenbare problemen bij schulden!!

Uw wens: een oplossing, een vooruitzicht, een doel om naar toe te leven, een gezonde nachtrust en plezier in het leven. Doorwerk Bewindvoering is een eerste stap om uw wens in vervulling te laten gaan. De route zal niet eenvoudig zijn, maar met de juiste insteek, inzet en doorzettingsvermogen kunnen we hem samen, stap-voor-stap, afronden. Doorwerk helpt, staat u bij en is uw deskundige baken. U staat er niet meer alleen voor. Doorwerk stabiliseert, adviseert en begeleidt u in het traject door de schuldhulpverlening. Met Doorwerk doorbreekt u definitief de negatieve spiraal naar beneden.

Doorwerk denkt met u mee, maar houdt ook de vinger aan de pols. Met als doel: resultaat. Resultaat voor u!! Concreet, zonder fratsen en met kennis van zaken wordt een mooie weg geplaveid naar een leefbare, zonnigere toekomst. Ook u kunt uw leven in eigen hand nemen!! 

“Overzicht maakt een wereld van VERSCHIL”

“U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR”

“RESULTAAT!!”